White tiger- vissa är bara funtade

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6487730.ab

PungsparksJohan. en kille från Kalmar som sedan 2003 försökt bli sparkad i skrevet mot betalning?
Ibland undrar man hur folk fungerar. En kille som i flera år bett om att få bli sparkad i sitt allra heligaste.
Vart kommer han med det?
Inte nog med att det är farligt(man kan bli steril) utan även att försöka betala för det?
Seriöst grabben, vill du bli sparkad i skrevet så behöver du bara gå ut i Stockholm en lördagkväll, stöta på någon tjej med pojkvän, så ska du nog se att både tjejen och pojkvännen sparkar dig på alla dina ställen.
Men tack PungsparksJohan, för att du faktiskt finns. För vad skulle jag annars gjort dessa 60 sekunder det tog att läsa artikeln? Jag kanske hade gått ut och gått i vinterkylan. Försökt gå över vägen, där en bil får sladd i halkan och kör på mig.
PungsparksJohan, du kan ha räddat mitt liv.
PungsparksJohan, liksom vita tigrar, är en utrotningshotad art. Det kanske bara finns 3-4 stycken personer i hela världen som gillar att bli sparkade på pungen? Skulle dom försvinna så skulle ju en hel ras bli utplånad? För det är ofta så. Vi människor tror att vi är 6 miljarder på Jorden. Men är vi verkligen 6 miljarder "människor"? Det finns ju sportmänniskor, kontorsmänniskor, sjuklingar, djurskötare osv. Alla är vi speciella på något sätt. En hopblandning av diverse intryck, intressen och uppfostringar. Ingen, verkligen ingen, är den andra lik. Det finns alltid något som skiljer oss åt, ibland till utseendet och ibland till personligheten.
Det finns alltså bara en av dig. Betyder inte detta att du är utrotningshotad? Försvinner du så försvinner "din" art, det du är kommer inte finnas mer. Så försvinner du kanske något på jorden påverkas. För försvinner en art från jorden, så rubbas ekosystemet. Ibland försvinner födan, ibland försvinner rovdjuret.
Tänk om du är den som växer upp, blir president eller statsminister, och blir den som bringar fred till hela jorden?
Tänk om du är den som växer upp, blir läkare, och hittar botemedlet till alla sjukdomar som någonsin kommer plåga mänskligheten?
Tänk om du är den som växer upp, skaffar barn, och blir förälder till någon av dem här personerna?
Att du finns på jorden, har ett syfte, en mening. Oavsett om du eller någon annan kallar dig för god eller ond, så har du ett syfte, och livet handlar om att finna detta syfte. Du får inte ge upp halvvägs. Alltså måste du kämpa, allt löser sig tillslut.
Du är din egna vita tiger, kämpa för överlevnaden av din "art".
Still

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0